Ingredientai
(galima pagaminti penkias porcijas po 100 g)
400 g riebios grietinės, 6 kiaušinių tryniai, 80 g cukraus, viena vanilės ankštis (minkštimas)
Gaminimo būdas
1) Sumaišykite kremą
Naudokite „Kitchen Assistent“ cukrui, grietinei, vanilei ir tryniams sumaišyti. Tuomet supilkite mišinį į orkaitėje tinkamus naudoti indelius.
Virtuvės kombainas „Assistent“ lengvai ir greitai įveikia sunkius darbus, todėl Jūs turite daugiau laiko džiaugtis gaminimu.
2) Paruoškite orkaitę
Naudojant garus kepimui šis desertas išsaugo lengvą vanilės skonį ir kremo konsistenciją. Įpilkite 100 ml vandens į garinę orkaitę. Pasukite rankenėlę ties simboliu „PlusSteam“, įkaitinkite orkaitę iki 120 ℃ ir spauskite mygtuką „PlusSteam“. Palaukite 5 minutes.
3) Nustatyti, apibarstyti, prideginti
Kai orkaitė paruošta, galite į ją dėti crème brûlée. Kepkite 30 minučių arba kol kremas viduryje bus tik šiek tiek virpės. Po to vėsinkite šaldytuve ne trumpiau kaip 3 valandas, kol sustings. Crème brûlée viršų apibarstykite cukrumi ir karamelizuokite degindami degikliu. Tai desertui suteiks garsiojo traškumo. Bon appétit!