Crème brûlée

Švelnus kremas

Garsioji plutelė

Klasikinis receptas tiems, kuriems norisi gyventi saldžiau.

Ingredientai

(galima pagaminti penkias porcijas po 100 g)

400 g riebios grietinės, 6 kiaušinių tryniai, 80 g cukraus, viena vanilės ankštis (minkštimas)

Gaminimo būdas

Kepėjas, maišantis produktus kremui

1) Sumaišykite kremą

Naudokite „Kitchen Assistent“ cukrui, grietinei, vanilei ir tryniams sumaišyti. Tuomet supilkite mišinį į orkaitėje tinkamus naudoti indelius.

„Electrolux“ virtuvės pagalbininkas „Kitchen Assistent“
JŪSŲ PAGALBININKAS – „ASSISTENT“

Virtuvės kombainas „Assistent“ lengvai ir greitai įveikia sunkius darbus, todėl Jūs turite daugiau laiko džiaugtis gaminimu.

Kepėjas, nustatantis orkaitėje nuostatą „PlusSteam“ kremui ruošti

2) Paruoškite orkaitę

Naudojant garus kepimui šis desertas išsaugo lengvą vanilės skonį ir kremo konsistenciją. Įpilkite 100 ml vandens į garinę orkaitę. Pasukite rankenėlę ties simboliu „PlusSteam“, įkaitinkite orkaitę iki 120 ℃ ir spauskite mygtuką „PlusSteam“. Palaukite 5 minutes.

Kepėjas su degikliu karamelizuojantis cukrų ant krembriulė

3) Nustatyti, apibarstyti, prideginti

Kai orkaitė paruošta, galite į ją dėti crème brûlée. Kepkite 30 minučių arba kol kremas viduryje bus tik šiek tiek virpės. Po to vėsinkite šaldytuve ne trumpiau kaip 3 valandas, kol sustings. Crème brûlée viršų apibarstykite cukrumi ir karamelizuokite degindami degikliu. Tai desertui suteiks garsiojo traškumo. Bon appétit!

  • Citrininis pyragas su morengu

    Šis pyragas visada privers nusišypsoti.

    Citrininis merengų pyragas, apibarstytas cukraus pudra
  • Sūrio pyragas

    Švelnus, kreminis sūrio pyragas yra puikus būdas pradžiuginti.

    Keptas sūrio pyragas
  • Šokoladinis pyragas

    Kas galėtų atsisakyti kreminio šokoladinio pyrago?

    Šokoladinis biskvitas