Jums nereikia būti virėju, kad galėtumėte gaminti maistą garuose, tai paprasta. Niekada nebuvo taip lengva patiekti traškesnes pluteles, drėgnesnį vidų ir ryškias daržoves. Kiekvieną kartą patiekite idealius ryžius, lęšius ir grūdus.
Garuose virti ryžiai (basmati arba jasmin ryžiai)
Gaminti ryžius garinėje orkaitėje ne tik paprasta, bet taip pat gausite geresnį rezultatą. Ryžiai kiekvieną kartą bus tobuli. Kiekvienas grūdas bus tolygiai paruoštas, bet nepeviręs, kad būtų purus rezultatas. Jei reikia rinktis virti garuose ar virti tradiciniu būdu, mes pirmenybę teikiame garuose virtiems ryžiams.
Viskas ko jums reikia 1 stiklinė ryžių, sumaišytų su 1 stikline vandens ir žiupsneliu druskos.
Sudėkite ingredientus į tinkamą orkaitės indą.
Naudokite pilno garo funkciją 100°C temperatūroje 20 min. Pagaminta!
Garuose virti lęšiai ir kiti grūdai
Lęšiai yra linkę virsti koše kuomet verdate puode, o tai neįvyks garinėje orkaitėje, nes garuose lęšiai nepervirs. Lęšiai taip pat bus maistingesni, jei jie bus virti garuose, nes jie neišsausina lęšių, kaip kad verdantis vanduo.
Kaip gaminti lęšius garuose: viskas, ko jums reikia, 1 stiklinė raudonųjų lęšių sumaišytų su 1 stikline daržovių ir žiupsneliu druskos, sudėkite ingredientus į tinkamą orkaitės indą. Naudokite pilno garo funkciją 100°C temperatūroje 13-15 min. Baigta!
Nepaprastai skanu!
Virimas garuose yra puikus daugelio grūdinės kultūros maisto ruošimo būdas. Tai lengvas maisto gaminimo būdas, turintis nuostabų galutinį rezultatą. Pvz., Pabandykite garuose virti bolivinę balandą, bulgur kruopas ar kuskusą. Tiesiog įsivertinkite į kiekvieno gaminio paruošimo laiką, nes jis skiriasi.
Garai skanų maistą paverčia dar skanesniu
Pagaminkite mėgstamą maistą skanesnį be papildomų pastangų. Naudokite garus gaminant daržoves, žuvį, mėsą, duoną ir net desertus, kad gautumėte traškius išorėje ir sultingus viduje patiekalus.