Pašildykite savo maisto likučius jų nedžiovindami. Maistas niekada nebus švaistomas, kuomet turėsite garinę orkaitę.
Maisto likučių pašildymas
Jei manote, kad likučių pašildymas yra nuobodu, pagalvokite dar kartą. Niekada nešvaistykite maisto, kai turite po ranka garinę orkaitę. Garai greitai sušildys jūsų likučius jų nesausinant. Kai kurios garinės orkaitės turi specialią programą tam, o „Electrolux“ garinėse orkaitėse jos vadinamos „Pašildymas garais“. Kiek laiko šildyti maistą garinėje orkaitėje? Priklausomai, bet keletas patarimų žemiau.
Vidutinis drėgmės lygis
Tarkime, kad šaldytuve turite pusę kišo, pridėję šiek tiek garo, šis kišas vėl taps tarsi naujas, nes garai šildo ir prideda drėgmės. Jei naudosite pilną garą, kišas bus per daug drėgnas ir šlapias.
Pilnas garas
Neišmeskite kelių dienų makaronų ar ryžių, pilnas garas puikiai tinka jiems „atgaivinti“ - jis puikiai tinka net ir su virtomis bulvėmis. Makaronai, ryžiai ir bulvės linkę šiek tiek išsausėti būnant šaldytuve, o garai vėl grąžina drėgmės šiems gaminiams.
Taip pat, tai puikiai tinka pašildytoms virtoms daržovėms, tiesiog padėkite jas ant skardos ir paleiskite pilno garo funkciją prieš pat patiekdami. Tai užtruks tik keletą minučių ir jie vėl bus tobuli.
Puikus skonis pagamintas lengvai
Mūsų orkaitės su „SteamBoost“ funkcija siūlo tris garų lygius. Specialios kepimo ir skrudinimo programos, taip pat viena programa, skirta tik naudojant garus, naujiems skonio, traškumo ir sultingų patiekalų potyriams.