Daugiau įspūdžių
Tegu kiekviena akimirka būna ypatinga
Pamaloninkite svečius ne tik skaniu maistu, bet ir maloniais įspūdžiais. Atskleiskite savo kūrybiškumą su „Electrolux“, išdrįskite išmėginti nepatirtus dalykus ir patiekite įsimintinus patiekalus.
Gležni stiklo dirbiniai bus tvirtai ir saugiai laikomi savo vietose.
Tegyvuoja blizgesys!
Blizgios ir gražios taurės išties pagyvina padengto stalo vaizdą. Deja, stiklo dirbiniai yra trapūs ir juos galima plauti tik rankomis. Tačiau, naudodamiesi mūsų indaplovėmis, be jokio rūpesčio stalą galėsite padengti pačiais gražiausiais stiklo šedevrais. Technologija „SoftSpike“, švelniai pasirūpinta kiekviena taure. Būkite kūrybiški: prie kiekvienos taurės kojelės dailiai pririškite vardo kortelę ir taip pažymėkite svečių sėdėjimo vietas.
„Sous Vide“ – asmeniškas maisto gaminimas
Pakvieskite draugus ir šeimos narius į spontanišką „Sous Vide“ vakarėlį! Parenkite mėsos, žuvies, paukštienos, daržovių ingredientų. Nepamirškite ir žolelių bei prieskonių. Tegu svečiai patys jungia įvairius skonius ir kuria savo patiekalus jų vardais pažymėtuose „Sous Vide“ maišeliuose. Paįvairinkite pramogą ir pasiūlykite netradicinių skonių ir aromatų derinių.
Išbandykite naujų „Sous Vide“ patiekalų skonių ir tekstūrų, naudodamiesi orkaite „Combisteam Pro“.
Netradiciniai skonio deriniai
-
1Mėta ir garstyčios
Mėtos gaivumas nuostabiai dera su garstyčių skoniu. Tai – puikus būdas paskaninti ėrieną.
-
2Apelsinas ir rozmarinas
Aromatingam rozmarinui gerai tinka pikantiškas apelsino saldumas. Tai – dar vienas puikus būdas pagardinti lašišą.
-
3Cinamonas ir čiobrelis
Cinamono šiltumas su žemišku čiobreliu - puiki skonių pora vištienos patiekalams.
Ruoškite nepuoštus desertus
Įspūdingas šokoladinis glaistas
Desertui pamaloninkite savo gomurį lengvai paruošiamu skanumynu – šaldytais, šokoladu glaistytais mėtų lapeliais. Jie puikiai tiks ir atskirai, ir kaip papuošimas kitam desertui, pvz., ledams ar tortui. Ant indukcinės kaitlentės išlydyti šokoladą itin paprasta, o gautas rezultatas bus puikus. Beje, siekdami įvairovės, šokolade galite mirkyti ir kitokius lapelius. Išbandykite baziliką, šalaviją arba levandą.
-
1Išlydykite šokoladą
Suberkite pusę puodelio juodojo šokolado į puodą ir šildykite jį ant indukcinės kaitlentės kol gausite tirštą, vientisą masę.
-
2Panardinkite mėtų lapelius
Panardinkite šviežius mėtų lapelius į šokoladą, pirštais arba virtuviniu pincetu laikydami juos už kotelio.
-
3Užšaldykite
Suklokite lapelius ant pergamentinio kepimo popieriaus ir dėkite jį į šaldiklį. Palaukite apie 30 min. kol šokoladas sukietės. Jei norite geresnio rezultato, naudokite sparčiojo šaldymo funkciją.