Puikaus skonio paslaptis
Savo mėgstamą patiekalą
pagaminkite dar skaniau
Norint gaminti skaniai, svarbūs ne tik ingredientai, bet ir įrankiai. Mūsų prietaisai į Jūsų virtuvę perkelia profesionalių virtuvės šefų naudojamas technologijas, todėl dabar be sudėtingų pastangų galite savo namuose gaminti tarsi restorane.
Tai, kas atrodė neįmanoma
Vienas obuolys per dieną
Obuolių yra daugiau kaip 7500 rūšių; jie yra skirtingų formų, spalvų, dydžių ir skonių. Rūgštūs obuoliai su kietu minkštimu geriausiai tinka salotoms, o obuolius su minkštu, miltingu minkštimu galima lengvai troškinti ir iš jų paruošti puikų obuolių padažą. Skaniam obuolių pyragui reikės saldžių obuolių pusiau kietu minkštimu. Naudokite garinę orkaitę, kad pyragas turėtų skanią plutelę, o jo įdaras būtų kvapnus.
Tinkamas kiekis garų – vos vienu mygtuko paspaudimu. Pagaminsite skanius ir puikiai atrodančius patiekalus.
Kepimas su garais
Kepti yra lengva, kai naudojate šiek tiek garų. Garai puikius rezultatus pasiekti padeda profesionaliose kepyklose, o dabar juos pasitelkti galite ir Jūs. Pirmąsias 15 minučių kepant su garais tešla pakyla, o vidus išlieka lengvas ir purus. Po to sausas karštis suteikia kepiniui gražią spalvą ir tinkamą traškumą.
Stulbinanti lašiša
Yra būdas iškepti lašišą taip, kad jos odelė būtų tobulai traški, viršuje jaustųsi žuvies šviežumas, o filė skaniai susisluoksniuotų – taip, kad norėtųsi kartoti vėl ir vėl, net jei dėl to neliks vietos desertui. Šio skonio paslaptis – tikslus karščio naudojimas indukcinėje kaitlentėje.
Greitai reaguojantys temperatūros valdikliai svilinimą pakeisti į šildymą gali akimirksniu.
Kodėl indukcija tokia puiki?
Indukcinės kaitlentės yra galingesnės nei kitos, su jomis paprasta itin greitai įkaitinti bet kokį puodą ar keptuvę. Todėl kepama lašiša iškart įgauna traškią odelę. Indukcinė kaitlentė taip pat neįtikėtinai greitai reaguoja – galite tiksliai ir lengvai kontroliuoti temperatūrą. Tai leidžia iškepti idealiai susisluoksniavusią ir gardžią žuvį.
Ši kaitlentė leidžia gaminti taip, kaip norite – bet kokio dydžio puoduose ir keptuvėse.
Visiška kūrybos laisvė
Išlaisvinkite savo kulinarinį kūrybiškumą su mūsų indukcine kaitlente „Infinite™ Combi“. Maisto gaminimo paviršius „FreeZone“ leidžia bet kokio dydžio puodą ar keptuvę dėti kur tik norite. Ar skrudinate tuną keptuvėje, ar troškinate lašišą didžiuliame žuvies puode, karštis reguliuojamas pagal indo dydį, todėl pasieksite geriausius rezultatus.
Kitokia vištiena
Norime Jums papasakoti apie būdą tobulai iškepti vištieną. Taip, kad kiekvienas kąsnis būtų sultingas ir traškus, kad norėtųsi, jog jis dar nebūtų paskutinis, tuo pačiu išlaikant vertingas maistines medžiagas ir vitaminus. Sveikesnei, skanesnei ir įsimintinesnei keptai vištienai reikės garų ir karščio derinio.
Kepant garuose, mėsa tampa minkštesnė, duona – puresnė, o žuvis – labiau sluoksniuota.
Kodėl garai tokie ypatingi?
Garinėse orkaitėse kartu su įprastu kaitinimu naudojami garai leidžia sukurti puikų skonio ir tekstūros derinį. Garai išlaiko vištieną sultingą, o dėl karščio ji tampa auksinė ir traški. Be to, toks kepimas švelnesnis, todėl labiau išsaugo maistines medžiagas ir vitaminus. Su tinkama orkaite lengva išgauti puikų skonį – tiesiog naudokite garus.
Vasariškai saldžios braškės
Beveik niekas neprimena vasaros labiau nei sultingos braškės. Bet kaip jas tokias išlaikyti? Mūsų šaldytuvai-šaldikliai „TwinTech®“ palaiko idealią temperatūrą, kuri išsaugo skonį ir šviežumą. Todėl galite būti tikri, kad Jūsų braškių desertai kaskart nustebins ką tik surinktų uogų skoniu.
Naudojant tinkamą šaldymo sistemą, išlaikomas ne tik braškių skonis, bet ir jų gerosios savybės. Išsaugosite svarbias maistines medžiagas, pavyzdžiui, vitaminą C.
Mėgstamus patiekalus ruoškite skaniau su pažangiausiomis kepimo garuose funkcijomis.
Skaniai gaminti lengva
Ar kepsite mėsą, ar ruošite desertus – „CombiSteam Pro“ padės Jūsų mėgstamus patiekalus pagaminti dar skaniau. Naudojant garus paprasta atskleisti kiekvieno ingrediento skonį. Įsigykite garinę orkaitę „CombiSteam Pro“ ir džiaukitės puikiu maistu.
Tiesiog nuostabios bulvės
Garintos, virtos, trintos, keptos... bulvės gali būti paruoštos įvairiai. Tačiau geriausia jas kepti garuose, tuomet bulvių vidus bus nuostabiai purus, o odelė – traški. Kepkite garinėje orkaitėje su prieskoninėmis žolelėmis ir keliomis skiltelėmis česnako – bus puiku.
Garuose kepti bulves su lupenomis yra puikus būdas išsaugoti jų maistines medžiagas, pavyzdžiui, vitaminą B6 ir kalį.
Ypatingi grūdai
4 000 metų Andų šlaituose auginama bolivinė balanda yra supermaistas visomis šio žodžio prasmėmis. Joje gausu ląstelienos ir ji turi visas devynias svarbias aminorūgštis. Ji gali būti puri arba traški, saldi arba kartoka. Ji gali būti pagrindinis ingredientas minkštame, vaisiniame deserte arba suteikti subtilaus balanso kvapniai keptai žuviai.
Nors bolivinė balanda gali kelti sunkumų ją ruošiant, užtikrinti tobulą paruošimą leidžia indukcinės kaitlentės temperatūros kontrolė.
Kodėl indukcija tokia puiki?
Indukcija leidžia Jums valdyti kaitinimo galią, todėl keptuvė ar puodas gali itin greitai pasiekti aukštą temperatūrą. Puikiai tinka spraginti bolivines balandas ruošiant šokoladinius sausainius. Su indukcine kaitlente taip pat paprasta išlaikyti balandas šiltai, bet neperkaitinti, kol pabaigsite patiekalą.
Jų amatas, mūsų gaminiai
Profesionalai praleidžia metų metus tobulindami savo sugebėjimus. Jie turi puikiai suprasti skonį ir apie ingredientus žinoti viską nuo A iki Z. Tačiau tam, kad sukurtų ką nors ypatingo, meistrai turi turėti geriausias priemones. Mūsų garinės orkaitės ir indukcinės kaitlentės leidžia jiems įgyvendinti savo viziją ir pasiekti rezultatų, kurie būtų neįmanomi kitaip. Visi šie profesionalai turi vieną slaptą ingredientą: „Electrolux“.